+32 (0)56 625 252
Over ons

Q&O Horse Insurance is een onderdeel van Q&O Verzekeringen, een B2B verzekeringsmakelaar met hoofdkantoor in Waregem. Met 70 enthousiaste medewerkers proberen we bij Q&O Verzekeringen elke dag het verschil te maken. Onze reputatie, knowhow en grootte biedt de nodige “buying power” en zorgt ervoor dat we vanuit een sterke positie met de volledige verzekeringsmarkt kunnen onderhandelen.

Q&O Horse Insurance bestaat uit een team van verzekeringsspecialisten die zich volledig hebben toegewijd op de hippische sector en minstens 30 jaar deel uitmaken van de Belgische paardenwereld.

Wij doen dit door betrokken te zijn in Oostende Koerse en door te beschikken over een eigen wedstrijdstal die deelneemt aan regionale, nationale en internationale jumpingconcours.

Alleen het beste is goed genoeg. Q&O Horse Insurance staat voor een “one stop shopping” met sterke tarieven & op maat onderhandelde verzekeringscontracten. Wij investeren doorlopend in hippische kennis waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis gekoppeld aan onze ervaringen uit vorige schades zorgen voor innovatieve hippische verzekeringsproducten.

Wanneer het dan effectief misgaat is niets ons teveel om u volledig te ontzorgen. Deze visie heeft zich vertaald in een grote groep tevreden klanten die door mond-aan-mond reclame hebben gezorgd voor een mooie jaarlijkse groei.

Onze doelgroepen
Verzekeringsoplossingen met een meerwaarde voor de paardensector
Eigenaars van 2 horses & horsetrucks (hobby of professioneel), verdelers of verhuurbedrijven
Eigenaars van paarden alle disciplines
(hobby of professioneel)
Alle ondernemingen in de hippische sector
Medische & paramedische beroepen
Veilingen
Alle professionelen in de hippische sector
Team Horse Insurance
Aandeelhouders
Lieven Valcke

+32 (0)56 62 52 65
lieven@qeno.be

Stefanie Clement

+32 (0)56 62 52 50
stefanie@qeno.be

Ludo Orens

+32 (0)56 62 52 55
ludo@qeno.be

Cynthia Orens

Stefaan Desimpel

+32 (0)56 62 52 82
stefaan@qeno.be