+32 (0)56 625 252
Onze aanpak

Als grote familiale verzekeringsmakelaar zijn we overtuigd dat een persoonlijke aanpak in het beheer van uw verzekeringsportfolio essentieel is voor een goede samenwerking. We streven ernaar om heel dicht bij onze klanten te staan en al zeker op het moment dat u in aanraking komt met een incident.

Wij zijn als kantoor overtuigd dat iedere klant en daaraan gelinkt ieder verzekeringscontract een specifieke aanpak nodig heeft. We gaan bij onze aanpak steeds uit van het principe “meten is weten”. Daarom starten we bij iedere samenwerking ook altijd met een uitgebreide risicoanalyse. Welke risico’s wilt u afdekken ? Welke gevaren bent u bereid zelf te dragen ? Zijn er bepaalde valkuilen die u over het hoofd ziet ?
Op basis van een open dialoog krijgen we een goed beeld van uw risico’s, waarop we dan verder een gepersonaliseerde verzekeringsoplossing kunnen uitwerken.

Zo goed als elk verzekeringsproduct die Q&O Horse Insurance vandaag aanbiedt en die een absolute meerwaarde zijn voor de paardensector, is het voorwerp geweest van eigen ontwikkelen en uitdenken, en daar zijn we best heel trots op.

We beseffen maar al te goed dat uw totale verzekeringskost een serieuze hap uit uw budget is. Daarom streven we er met Q&O Horse Insurance naar om u altijd messcherpe premies aan te bieden.
Ook denken wij graag mee door slimme en creatieve oplossingen uit te werken, een voorbeeld daarvan is onze “collectieve polis paarden”.

Eénmaal het verzekeringscontract is onderhandeld en in voege is, blijven we niet op onze lauweren rusten. Periodiek gaan we uw verzekeringscontracten terug aftoetsen op de verzekeringsmarkt. Op die manier kunnen we onze klanten steeds marktconforme premies garanderen. 
Snelheid van offertefase tot eindfase en schaderegeling is voor Q&O Horse Insurance een must.

Wilt u een afspraak maken
of wenst u meer info?